Impresszum

A weboldal kizárólagos tulajdonosa, fenntartója a Tállyáért Egyesület (székhely: 3907, Tállya, Rózsa u.9 5. adószám: 18523991; e-mail cím: info@tallyaertegyesulet.hu). Az oldalon lévő és ahhoz kapcsolódó valamennyi szellemi alkotás (védjegyek, logók, programok, know-how-k, egyéb szellemi alkotások) jogosultja a Tállyáért Egyesület. A felhasználók adatait a Tállyáért Egyesület kezeli.

Az oldal üzemeltetését a Tállyáért Egyesület megbízása alapján az Balla Consulting Kft. (székhely: 6723 Szeged, Tápai u.7.; adószám: 23113660-2-06) továbbiakban: Üzemeltető) végzi. Az üzemeltető gondoskodik az oldal karbantartásáról, a szolgáltatások nyújtásáról. A felhasználók panaszaikkal, kérdéseikkel a weboldal tulajdonoshoz a Tállyáért Egyesülethez fordulhatnak: Az adatkezelések tekintetében az üzemeltető adatfeldolgozónak minősül.

Az oldalon lévő hirdetési felületek értékesítését a Balla Consulting Kft. végzi. A hirdetési lehetőségekről részletes tájékoztatást e-mailen kérhet: iroda@ballaconsulting.hu e-mail címen.

A weboldalon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)].

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.